8.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Papriky si omyjeme, rozkrojíme podélně na poloviny, Z upečených paprik oloupeme lehce spálenou slupku a
Vejce uvaříme natvrdo. Tvaroh dáme do mísy společně s uvařeným žloutkem. Rozmixujeme a přidáme nakrájené
Poté přidáme mletou papriku a dochutíme solí a pepřem namažeme na toasty a ozdobíme nakrájenými kousky papriky
Nakonec vmícháme na kostky nakrájenou nakládanou papriku
Papriky si umyjeme, překrojíme na půlky, dáme na plech Česnek prolisujeme, papriky potřeme česnekem a pečeme
Nejprve si vajíčka uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme si je. V míse smícháme nasekané vajíčka
Sýr smícháme s majonézou, přidáme tvaroh a osolíme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, opepříme a nakonec