Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Přidáme hrášek, nakrájenou okurku a ředkvičku na plátky
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Ředkvičky si nastrouháme najemno, vymačkáme, pažitku pepřem, podáváme s čerstvým pečivem a ozdobíme plátky ředkviček
Pomazánku podáváme namazanou na čerstvém chlebu a poklademe natenko nakrájenými ředkvičkami.
máslo natíráme na plátky chleba a zdobíme nakrájenými ředkvičkami
Ředkvičky omyjeme, pórek očistíme a obojí nakrájíme Pomazánka bude trochu hustší, ale do druhého dne zřídne
Nakonec přimícháme nastrouhané ředkvičky. Pomazánku naneseme do paprikových lodiček a ozdobíme
Ředkvičky omyjeme, cibulku očistíme a obojí nakrájíme Do tvarohové směsi vmícháme cibulku s ředkvičkami.