Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
V míse promícháme pomazánkové máslo, nakrájeného lososa na jemno. Přidáme nasekaný kopr a ochutíme solí
Vše nakrájíme na kousky. Lososa opečeme na másle, osolíme a opepříme, nakrájíme na kousky, posypeme nakrájenou
Lososa naškrabeme a smícháme s cibulkou, koprem, lžičkou hořčice a vejcem. Směs dle chuti osolíme, opepříme
Pečeného lososa necháme vychladnout a poté jej rozmačkáme vidličkou. Dáme do misky a přidáme nakrájenou
Připravíme si zálivku: Smícháme hořčici, sůl, pepř a limetkovou šťávu. Za stálého míchání přidáme olivový
Lososa si rozmixujeme, dochutíme Šťávou, solí, pepřem. Želatinu připravíme dle návodu, zahřejeme a smícháme
Lososa nakrájíme na tenoučké plátky. Nachystáme si pečící papír, který potřeme olivovým olejem. Plátky