Prémiový obsah
★★★
6.6K čtenářů
40 m
Patrik Kőlbl
Těsto je na 1 pizzu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do okrouhlého pekáče na pizzu Navrch poklademe sardele a pizzu posypeme mozzarellou
Slaninovou pizzu dáme péct do vyhřáté trouby, až jsou Slaninovou pizzu podáváme nakrájenou na porce jako
NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Těsto si vyválíme do obdélníku (30x45 cm) a rádýlkem nakrájíme na 24 čtverečků. Na každý čtvereček položíme
Z mléka, cukru, droždí a vlažného mléka připravíme kvásek, který necháme odležet několik minut. Z mouky
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a chvíli je podusíme na troše oleje. Cibuli oloupeme a
Rajčata a pórek opláchneme, cibuli oloupeme, omyjeme a vše nakrájíme. Vejce uvaříme natvrdo, tuňáka vytáhneme
Mouku promícháme se sušeným droždím, přimícháme slunečnicový olej a sůl a vypracujeme vláčné těsto. Těsto
Na teflonové pánvi na oleji osmahneme nakrájenou cibuli s rozdrceným stroužkem česneku, až bude cibule
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velká tenký obdélník, celý potřeme rozšlehaným vejcem,