Prémiový obsah
★★★★
11.1K čtenářů
25 m
Patrik Kőlbl
Těsto je na 1 pizzu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
V míse smíchejte mouku, sůl, vodu, droždí a olivový olej. Hnětačem zpracujte těsto. Takto zpracovávejte
Těsto rozválíme na plát silný asi 5 mm a přeneseme na válečku do kulaté formy s vlnkovaným okrajem. Zarovnáme
Vytvořte si vlastní lahodnou pizzu s tímto snadným Rukama vytvarujte co nejtenčí kulatou pizzu.
válečkem, tím z těsta vytlačíme zbytečný vzduch, aby pizza Na pizzu: Navrch poklademe plátky slaniny a kulečka
Z mléka, cukru, droždí a vlažného mléka připravíme kvásek, který necháme odležet několik minut. Z mouky
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na velká tenký obdélník, celý potřeme rozšlehaným vejcem,
Špagety uvaříme ve velkém hrnci v osolené vodě doměkka. Během vaření špaget přirpavíme zeleninu - žampióny
Těsto si vyválíme do obdélníku (30x45 cm) a rádýlkem nakrájíme na 24 čtverečků. Na každý čtvereček položíme
Právě jsem vyzkoušela,pouze jsem lžíci cukru zaměnila za špetku a to jen kvůli droždí.Opravdu ale vřele doporučuji,těsto je jednoduché a chutné.