Prémiový obsah
★★★★
36.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do okrouhlého pekáče na pizzu Navrch poklademe sardele a pizzu posypeme mozzarellou
Do mísy prosijeme mouku a přidáme máslo, které tam prsy rozdrobíme. Směs by měla vypadat jako strouhanka
Na rozválené těsto naneseme tvaroh smíchaný se žloutky, solí a pepřem. Na cibulce podusíme rukolu a rajčata
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
Propracujeme hladké těsto, z kterého poté vypracujeme tvar pizzy Kraje pizzy potřeme olejem smíchaným s bazalkou (dle
Smíchejte v mise droždí, vodu, cukr a nechte stát na teplém mistě 5-10 minut. Přidejte 2 lžice olivového
Z droždí, trochy vody, trochy mouky a cukru uděláme kvásek. Až vzejde, osolíme a přidáme zbytek vody
Z droždí, teplé vody a cukru připravíme během asi během 10 - 15 minut obvyklým způsobem kvásek. Do čtyř
Piza těsto rozválíme do tvaru pizzy a pomažeme okraje Střed pizzy pomažeme rajčatovým protlakem a naskládáme
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do okrouhlého pekáče na pizzu Navrch poklademe sardele a pizzu posypeme mozzarellou