Prémiový obsah
★★★★
19.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Plech vyložte pečicím papírem a naneste na něj hotové cuketové Poté pizzu pokapejte olivovým olejem, vložte ji do
Takto připravenou pizzu vrátíme do trouby na 8 minut
Plech vyložíme pečícím papírem. Cuketu omyjeme, osušíme, nakrájíme na kolečka, potřeme olejem, osolíme
Cuketu i se slupkou nastrouháme nahrubo. Přidáme vejce, olej a všechny zbývající suroviny na těsto.
pomoučený plech.Navrstvíme zeleninu, posypeme kořením na pizzu Krátce před dopečením pizzu pokapeme kečupem a posypeme
Cuketu nakrájíme na kolečka (4-5 mm) posolíme a necháme v cedníku odkapat alespoň 2 hodinky. Na těsto
Žampiony nakrájíme na plátky a osmažíme dozlatova na lžíci olivového oleje. Cuketu nakrájíme na cca 1,5
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Cuketu oloupeme
Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno, jalapeňo papričky nakrájíme také nadrobno. Cuketu oloupeme, vydlabeme
Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme a grilujeme. Maso osolíme, opepříme, můžeme přidat nějaké bylinky
Cuketu i se slupkou nastrouháme na jemném struhadle, necháme "vyplakat" a poté vyždímeme. Přidáme
Mňam! Naprosto skvělá pizza.