Prémiový obsah
★★★★
13.1K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
V průběhu pečení podléváme pivem nebo vodou podle potřeby Výpečky podáváme s kysaným zelím a houskovým knedlíkem
Koleno očistíme, zbavíme štětin, omyjeme, vložíme do tlakového hrnce, zcela zalijeme vodou, osolíme,
Vepřové plecko nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme Vepřové výpečky se zelím podáváme s jakýmikoli knedlíky
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, pórek, cibuli a žampiony očistíme a také nakrájíme. Na rozpáleném oleji
Máslo rozehřejeme v kastrole, přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a mlékem a
Očištěné dršťky vložíme do studené vody a vaříme. Vodu během vaření několikrát vyměníme. Očištěnou, pokrájenou
Podle chuti dušené kysané zelí přisladíme, přisolíme
dáme je do zapékací mísy, posypeme kořením, přidáme pivo