Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Odležené maso z roštěnce nakrájíme na velké tenké řízky Roštěnky můžeme také obalit v mouce, pak je již nezaprašujeme
Odležené maso z roštěnce nakrájíme na velké tenké řízky Roštěnky můžeme také obalit v mouce, pak je již nezaprašujeme
Na pánvi si rozehřejeme 2 lžíce oleje, roštěnky na Přidáme roštěnky, scezené houby, zalijeme vývarem,
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky. V hrnci na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme maso a krátce
Roštěnky naklepeme hladkou stranou paličky nebo přes Roštěnky přidáme do zapékací mísy nebo pekáčku k rajčatům
Hovězí roštěnky po cca 150 gramech důkladně naklepeme Olej rozpálíme a prudce na něm roštěnky z obou stran
Maso omyjeme, naklepeme lehce, osolíme, opepříme, přidáme trochu sladké papriky, oleje a necháme odležet
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, ořízneme přebytečný tuk, naklepeme, osolíme a opepříme. Z
Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat