Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
20 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rozpusťte máslo, orestujte nakrájenou šalotku a česnek. Zaprašte moukou, zamíchejte, odstavte a za stálého
Brambory nakrájíme na kousky a dáme na plech. V hluboké míse smícháme s nasekanými bylinkami ze zahrádky
V malém hrnci rozpustíme kousek másla, přidáme mouku a připravíme si světlou jíšku. V čistém hrnci na
Ve větší míse rozmícháme vejce, sůl a pepř. Přidáme rozdrcené chipsy a promícháme. Na větší pánvi rozpálíme
Maso několikrát nařízneme a stranách, aby se nám maso nekroutilo. Zlehka naklepeme, osolíme a obalíme
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na půl kolečka. Vše smícháme
Uzeninu, brambory, cibuli, papriku nakrájíme na menší kousky. Všechny nakrájené suroviny střídavě napichujeme
Nejprve si dáme vařit špagety, pak se dáme do vaření směsi. Na pánvi si rozpálíme olej a přidáme na drobno
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu omyjeme, zbavíme nečistot a nakájíme na malé kousky
Z přísad si připravíme marinádu a maso naklepeme a naložíme alespoň na 48 hodin. Plátky poté usmažíme
Z mléka, oleje, vajec hladké mouky a soli smícháme těstíčko, které necháme asi půl hodiny odpočinout.
Do vetší mísy rozklepneme vejce, rozšleháme,přidáme petrželku, nakrájenou uzeninu, opepříme a osolíme