Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Smícháme všechny uvedené suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme vykynout. Poté vyválíme na
Těsto rozválíme na plát o tloušťce asi půl centimetru. Připravíme si formičky na koláčky o průměru kolem
Z mouky, másla a sýru vypracujeme těsto. Z těsta uválíme malé kuličky, do kterých tvoříme důlečky pomocí
Mrkev nastrouháme na jemno, vločky umeleme a vložíme do mísy. Přidáme sůl, vejce, sirup, změklé máslo
Zaděláme kvásek z vlahého mléka, cukru a droždí. Prosátou mouku a zbytek surovin na těsto spojíme a
Na hobliny nechte rozpustit 200 g čokolády ve vodní lázni a pak ji rozetřete paletovým nožem v tenké
Mouku smícháme se solí, do důlku rozdrobíme droždí, zalijeme 60 ml mléka, posypeme cukrem a na teplém
Mléko zahřejte na cca 30 °C, přidejte 10 g cukru a rozdrobte droždí. Vše promíchejte vidličkou a nechte
Sádlo rozpálíme v hrnci, cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém sádle opečeme dozlatova. Cibuli
Příprava těsta je velmi snadná. Všechny ingredience na těsto vložte do mixéru a nechte vypracovat hladké