4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
do hladké směsi, kterou dáme do misky, smícháme s brusinkami na pečení.
Jablko oloupeme, vykrojíme z něj jádřinec, nakrájíme Na talíř dáme jablka, brusinky, na ně plátky a celé
Kaši rozdělíme do misek a ozdobíme nakrájeným jablkem na tenké plátky, brusinkami a oříšky a müsly.
Jablka omyjeme, vyřízneme z nich jádřince, nakrojíme po obvodu lehce kolem dokola nožem a střed jablek
Jablka omyjeme a odkrojíme horní čtvrtinu. Upečená jablka polijeme medem.
Každý plátek sýra rozdělíme na 4 díly. Každý kousek sýru takto dvakrát, aby nám nevytékal.
Celá jablka položíme na čtverce alobalu, potřeme je Zbylý cukr nasypeme do otvorů v jablkách.
osolíme a naplníme omytými a nakrájenými čtvrtkami jablek Během pečení občas poléváme výpekem.
Jablka oloupeme (pokud je důkladně umyjeme, nemusíme zůstat křupavá, spodní vrstva by měla být díky šťávě z jablek
Jablka očistíme a rozpůlíme. Hotová jablko posypeme cukrem a skořicí.