Prémiový obsah
★★★
10.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Hotový plát listového těsta rozdělíme na tři podélné , tak aby jablka po srolování čouhala.
Listové těsto rozválíme a vykrojíme kolečka. vytvoříme tvary košíčků a navrstvíme do nich nastrouhaná jablka
Na pánvi zkaramelizujeme cukr a přidáme kousky jablek Těsto vyválíme a položíme na jablečnou vrstvu, jemně
Z krajů a zbytků těsta uděláme boční strany. Další vrstvu tvoří nakrájené očištěná jablka.
Listové těsto rozválíme a vyložíme s ním podlouhlou a těsto spojíme - přimáčkneme prsty.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme Na těsto poklademe filety z lososa a vychladlou špenátovou
Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na Okraje těchto obdélníčků potřeme rozšlehaným vejcem, těsto
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky
Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélníkový Vychladlé žampióny rozprostřeme rovnoměrně na těsto
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.