Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Střídavě pokrýváme šunkou, oběma druhy sýra a zaléváme oběma omáčkami, dokud vše nespotřebujeme.
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Mleté maso smícháme s nasekanou šalotkou a ochutíme zbytkem surovin. Pokud je potřeba směs zahustit
návodu na obalu. 1 naběračku vody ze špaget si dáme do omáčky Špagety naservírujeme na talíř, přidáme rajčatovou
Přidáme teplý vývar a poté rajčatové pyré. Omáčku dusíme pod pokličkou asi 10 minut, dokud těstoviny
Cannelloni naplníme pomocí cukrářského sáčku rajčatovou
rajčata, dochutíme solí, pepřem a bylinkami a dusíme až omáčka Potom omáčku rozmixujeme a ještě chvíli podusíme.
Rajčata spaříme vařící vodou a zchladíme, aby nám šly oloupat. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky
Zeleninu prolisujeme, osolíme, osladíme a dusíme až omáčka Přimícháme rajčatovou směs, přivedeme k varu, přidáme
Cibuli a zeleninu nakrájíme na plátky, orestujeme na oleji, zaprášíme moukou a vyrobíme světlou jíšku
Gnocchi připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm nasekanou šalotku