Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Příprava holandské omáčky: Než se nám upeče losos, připravíme si holandskou omáčku.
se šunkou, nakonec osolíme, opepříme a podáváme s holandskou omáčkou.
Zhoustlou omáčku vyjmeme z vodní lázně, všleháme rozpuštěné Podáváme přelité omáčkou s grilovanou zeleninou a rýží
Příprava omáčky: Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
Zhoustlou omáčku vyjmeme z vodní lázně, všleháme rozpuštěné Chřest uvaříme v osolené vodě, scedíme a servírujeme s omáčkou
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. Omáčka se však nesmí vařit.
podáváme s vařeným bramborem a chřestem přelitým holandskou omáčkou.
Dost mi tady chybí údaje o množství. Kolik másla? Kolik vývaru? atd.