Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky a dáme Nakrájíme nadrobno omyté bylinky a přidáme k máslu.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Povolené máslo dáme společně s omytými a osušeními
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
Bylinkové máslo dáme do lednice, aby ztuhlo. Při servírování dáme na každý klas kus bylinkového
Směs z medvědího česneku promícháme s máslem a podáváme
a přidáme plátek citronu a servírujeme s kouskem bylinkového Příprava másla: Máslo necháme chvíli změknout, aby
Máslo vyšleháme a smícháme s nasekanými bylinkami, Vzniklým bylinkovým máslem potřeme rozklepané kuřecí