Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Majolku smícháme s jogurtem, přilijeme a zamícháme víno, přidáme drobně nasekanou cibuli a okurku a dochutíme
Vše si smícháme v misce, cibule nakrájíme najemno, okurky nastrouháme. Pokud chceme výraznější chuť,
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Správně se tatarák připravuje tak, že se maso škrábe. Ale můžeme je umlít v masovém mlýnku. Do masové
Máslo dáme do misky, necháme změknout a vmícháme najemno nasekané čerstvé lístky kerblíku, přidáme mletý