Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Uděláme si sekanou,ochutíme podle sebe (já použila slaninou, dáme vrstvu masového základu, poklademe žampiony
Sekanou se žampiony vložíme do vymaštěného pekáčku Hotovou sekanou se žampiony nakrájíme na plátky a přeléváme
Čočku si rozmixujeme, přidáme česnek, vejce, nastrouhaný sýr, lupínky, strouhanku, krupici, hořčici.
Mouku, strouhanku a vejce promícháme s krůtím masem. Přimícháme nasekanou petrželku a prolisovaný česnek
Hlávku zelí povaříme asi 5 minut v osolené vodě, rozebereme na listy. Na pánvi orestujeme slaninu, na
Na oleji restujeme cibulku nakrájenou najemno, přidáme mrkev, maso a podlijeme. Necháme podusit, zaprášíme
Cibuli nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. V míse smícháme maso, osmahnutou cibuli, prolisovaný
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a dáme do ní pohanku. Odstavíme a necháme nabobtnat. Maso pomeleme