Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka, vychladlé rozřízneme a vnitřek vydlábneme. V kastrolu rozpustíme
Plátky prsou omyjeme, osušíme a nasucho opečeme na pánvi. Potom podlijeme trochou vody. Osolíme a pod
Brambory a chřest vyskládáme do pekáčku, zalijeme bešamelem
Tu zalijeme bešamelem a trochu si ponecháme na servírování
Smícháme maso s nadrobno nakrájenou cibulí. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, osolíme, přidáme majoránku
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe přes noc. Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka
Z ostatních surovin vymícháme směs na sekanou. strouhankou, hřbetem ruky uděláme důlek po délce sekané
Do namletého masa přidáme navlhčenou housku, přetřený česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření
Cuketu oloupeme a nastrouháme. Smícháme s mletým masem a sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný
Cuketu oloupeme a nastrouháme. Smícháme s mletým masem a sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný
Mletou směs smícháme s ingrediencemi a s nastrouhanými sýry. Vymažeme formu na srnčí hřbet. Přidáme těsto