Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
1 h 40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Plátky toastového chleba potřeme máslem a sardelovou pastou, položíme plátek lančmítu, kolečko rajčete,
mixéru, ušleháme, přidáme tvaroh, mletou papriku, sardelovou pastu, hořčici a rozmixujeme.
směsi přidáme nastrouhanou syrovou cibuli, koření, sardelovou pastu, nasekané kyselé okurky a salám.
Přidáme bílý jogurt, sardelovou pastu a nasekanou pažitku
Máslo společně se sardelovou pastou utřeme a touto
Do další mísy nebo do mixéru vložíme cibuli, sardelovou pastu, tvrdý sýr, česnek, šunku, máslo a vše umixujeme
Rohlíky do sekané nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem Je-li směs řidší, přidáme do sekané strouhanku.
Smícháme maso s nadrobno nakrájenou cibulí. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, osolíme, přidáme majoránku