Prémiový obsah
★★★
14.9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Na pánvi na rozpálenémoleji osmahneme plátky masa,které Krátce osmahneme a poté podáváme s masem.
Maso pokrájíme na kostky a orestujeme prudce. Přidáme maso, podlijeme vodou a přidáme fazolky.
Mleté maso promícháme s vejcem, jemně nakrájenou cibulí Tu zaprášíme mletou paprikou, zalijeme trochou chladného
másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, kari, sůl, utřený česnek a za stálého míchání
Cibule nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji, přidáme mleté maso a podusíme doměkka tak, aby se šťáva vydusila
Mleté maso vhodíme na pánev na rozpálený olivový olej rozmícháme vajíčka, která poté vlijeme na opečené maso