7.9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Všechnu zeleninu nakrájíme a dáme rozvařit. Po vychladnutí rozmixujeme a propasírujeme do kastrolu, necháme
kořenovou zeleninu, na kostičky nakrájenou očištěnou řepu zeleninou i přidat do vývaru malou sklenici zavařované řepy
Do mixéru dáme cizrnu, mandle,nakrájenou očištěnou řepu
Řepy důkladně omyjeme, uvaříme v osolené vodě, vyjmeme Řepy naplníme směsí a vyrovnáme je do pekáčku vymazaného
Červené řepy důkladně omyjeme, potřeme olejem, osolíme Na talíře naskládáme přehnuté plátky řepy, doplníme
Sterilovanou řepu slijeme a necháme na sítu okapat. Brambory, červenou řepu, okurky, cibuli a jablka promícháme
Červenou řepu okrájíme, omyjeme a nakrájíme na kousky Kousky vychladlé a uvačené řepy dáme do mixéru, přidáme
Řepu umyjeme, neoloupanou uvaříme doměkka a necháme Řepu oloupeme, nakrájíme najemno a přidáme cibuli,
Červenou řepu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky Těstoviny podáváme s rozmixovanou červenou řepou.