Prémiový obsah
★★★
15.4K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Omyté a osušené lilky nakrájíme podélně na tenké plátky, osolíme je a necháme chvíli „vypotit“. Oloupanou
Lilky si nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit, poté osmažíme na oleji a necháme okapat na ubrouscích
Lilek nakrájíme na kolečka a osolíme. Na pánvi opečeme mleté maso a přidáme cibuli,česnek a česnek. Poprášíme
Dužinu z tykve si nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli najemno nasekáme. Na pánvi rozpálíme olivový olej
Lilky omyjeme a nakrájíme je podélně na plátky, osolíme je a necháme je chvíli pustit vodu. Mezitím si
Jehněčí maso umeleme. Troubu rozehřejeme na 160 °C. Na pánvi osmažíme doměkka jemně nakrájenou cibuli
Brambory a dýni omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi tři milimetry. Cibuli oloupeme a nakrájíme
Lilky si nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit, poté osmažíme na oleji a necháme okapat na ubrouscích
Na rozpálené pánvi s olejem osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme maso a opečeme. poté vmícháme rajčata
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a vložíme do ní sójové maso na cca půl hodiny. Poté je scedíme
Cibulku oloupeme a nadrobno nasekáme. Na pánvi rozpálíme olej a cibulku na něm zpěníme, přidáme mleté
Cibulku oloupeme a nadrobno nasekáme. Na pánvi rozpálíme olej a cibulku na něm zpěníme, přidáme mleté
Opravdu hrozně moc dobré! Doporučuji všem.