Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Formičky na košíčky vymažeme tukem a vysypeme moukou Rybízové košíčky podáváme jako sladké pohoštění.
Z této jedné várky budeme mít cca 660 ml rybízové marmelády
V misce promícháme vejce a cukry. Přidáme mléko, heru, mouky a kypřící prášek. Vylijeme na vymazaný plech
Příprava knedlíků: V míse utřeme máslo se žloutky, přidáme tvaroh, osolíme a střídavě přidáváme mléko
Rybíz omyjeme, dáme do hrnce bez stopek, přidáme vodu a vaříme deset minut. Poté přidáme cukr, vaříme
Žloutky a pudinkový prášek rozšleháme v části studeného mléka. Vlijeme do zbývajícího horkého mléka a
Obraný a umytý rybíz vložíme do vroucí oslazené vody a vaříme. Mouku s vodou zamícháme a přilijeme k
Vodu, cukr a skořici povaříme asi 2 minuty, necháme vychladnout. Očištěný rybíz promícháme s oloupanými
Želatinu rozmícháme ve 4 lžících vody a necháme nabobtnat. Zbývající vodu a cukr přivedeme k varu, sejmeme
Rybíz opereme, kuličky otrháme, nasypeme je do hrnce a rozmačkáme. Zalijeme horkou vodou a povaříme asi
Rybíz propereme ve vodě, obereme od třapin a naplníme do sklenic. Při plnění sklenici často setřásáme
Rybíz omyjeme a očistíme od stopek. Do zavařovacího hrnce dáme děrovanou vložku a do výše 10 cm nalijeme