Prémiový obsah
★★★★★
29.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Mrkev nastrouháme, přidáme vejce, mléko, olej, cukr moučku a vanilkový cukr. Mouku promísíme s kypřícím
Takto připravené buchty dáváme do vymazaného pekáčku
Mouku smícháme se sodou, strouhanou mrkví, sekanými ořechy a přidáme vejce ušlehané s cukrem a olejem
Vypracujte drobenku. Máslo rozdělte na menší kousky a přidejte všechny zbylé ingredience, pomocí rukou
Vše zamícháme a vzniklé těsto na mrkvovou buchtu nalijeme Po upečení necháme mrkvovou buchtu vychladnout a na
Ve vlažném mléce rozmícháme droždí s cukrem a necháme vzejít kvásek. Brambory rozmačkáme a smícháme s
Nejprve si v misce zaděláme kvásek – droždí, ½ lžíce cukru, 2 lžíce mouky a 4 lžíce vlažného mléka a
Z másla mouky, cukru a vanilkového cukru si připravíme sypkou směs, kterou zalijeme jogurtem, přidáme
Cukynu najemno nastrouháme. Přidáme k ní pohankovou mouku, moučkový cukr, vejce a prášek do pečiva. Přilijeme
skládáme vedle sebe na vymazaný plech s tím, že každou buchtu Buchty necháme asi 10 minut kynout, pak je potřeme
prosím o pravidelné zasílánívšech mrkvových receptů i ovocných děkuji a jsem pozdravem