Prémiový obsah
★★★★
21.4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Droždí necháme vykynout v mléce, poté přidáme ostatní suroviny a nechme kynout. Přes noc dáme do lednice
Uděláme kvásek, po zpěnění přidáme mouku a vypracujeme těsto, necháme cca 1/2 hod. vykynout. Z těsta
Langoše smažíme ve větším množství oleje a poté langoše Jednoduché langoše můžeme podle chuti potřít česnekem
Spojíme lžíci mouky, kostku cukru, droždí a 100 ml mléka a necháme vzejít kvásek. K vzešlému kvásku přidáme
Připravíme si kvásek z droždí, cukru a 300ml vlažné vody. A necháme na teplém místě nakynout. Přiléváme
Vše smícháme a vytvoříme vláčné těsto. Naběračkou poté dáváme na rozpálenou pánev s olejem malé placky