Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Na vále rozválíme těsto, ten potřeme povoleným špenátem, poklademe kostičkami lososa a houbami. Přidáme
Závin potřeme rozšlehaným vejcem a necháme vykynout Závin můžeme připravit i s makovou, nebo tvarohovou
Náplň: Všechny ingredience na náplň si v hrnci svaříme do směsi a necháme vychladnout. Těsto: Na těsto
Do mísy dáme mouku, změklé máslo, špetku soli a jogurt Záviny přendáme na plech vyložený pečícím papírem,
Bílky a polovinu krupicového cukru vyšleháme ve vodní lázni asi 5 minut. Pak do nich zašleháme zbytek
V míse smícháme všechny suroviny a umícháme hladké těsto. Ihned ho rovnoměrně nalijeme na plech nebo
Cuketu nastrouháme nahrubo do mísy a necháme ji vypotiti. Pak z ní vymačkáme šťávu, přidáme mouku, kypřící
Marcipán nakrájíme na malé kousky a dáme je do mísy. Přidáme oříšky, rumové aroma, vodu a vše vypracujeme
Cukr vytřeme s tukem přimícháme žloutky a mouku. Nakonec přidáme ještě trochu nastrouhané citronové kůry
Tvaroh promícháme s cukrem, vejcem, solamylem a vyšleháme. Těsto rozválíme a řežeme na čtverečky, dáme
Z přísad vypracujeme těsto, které si necháme hodinu odpočinout v chladu a pak rozválíme na placku. Rozkrájíme