Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Tři čtvrtiny jahod rozmačkáme s 50g cukru. rozpuštěnou želatinu, přidáme zbylou hmotu a rozmačkané jahody
rozmixujeme, nalijeme do pohárů a ozdobíme odstopkovanými jahodami
Z jahod odstraníme zelené stopky, omyjeme je a překrájíme Na dno každé sklenice položíme kousky jahod, na ně
mléka a necháme nabobtnat, přidáme jogurt, cukr, jahody Z ovocné šťávy, vody a pudinku uvaříme rosol, jahody
Jahody odstopkujeme a rozdělíme na půl. Hotové bábovičky podáváme s jahodami.
Můžeme začít vrstvit- piškoty, jahody, krém až po okraj Vrch dortu ozdobíme dle chuti.
Na krém naklademe natenko pokrájené jahody. plát pomažeme krémem, a touto stranou přiklopíme jahody
Jahody omyjeme, očistíme od stopek a necháme okapat Před podáváním dort posypeme nakrájenými jahodami na
Jahody opereme a nakrájíme na plátky. Plátky jahod navršíme v několika vrstvách společně