Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Připravíme si dvě mísy. V jedné smícháme ingredience na těsto a v druhé na ingredience na náplň. Střídavě
Smícháme sypké suroviny a přidáme Heru a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh. Přidáme mléko, vmícháme sníh
Ohřejeme si mléko, tak aby bylo vlažné (ne horké, jinak nám nevzejde kvásek). V misce rozmačkáme kvasnice
Ve velké mísy smícháme sypké suroviny, vše promícháme a dále přidáme tvaroh, olej, mléko a vejce. Vyšleháme
Do mísy nasypeme všechny suché suroviny, promícháme a dále přidáme tvaroh, olej, vejce, mléko a pomocí
Mouku s cukrem a práškem do pečiva smícháme, polovinu těsta vysypeme na plech a lžící rovnoměrně rozprostřeme
Zatímco těsto kyne, připravíme si tvarohovou náplň. Jednotlivé buchty klademe vedle sebe, dáme je péct
Plech vyložte pečícím papírem. Droždí rozmíchejte v misce s 1 lžíci cukru, dokud nevznikne kaše a přidejte
plech vymazaný tukem a vysypaný moukou a poté přidáme tvarohovou
Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na drobenku smícháme všechny