Prémiový obsah
★★★★★
55.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Všechny suroviny krom rozinek a mandlí vložíme do pekárny, kterou nastavíme na základní program. Program
Do mísy nasypeme prosátou mouku, oba cukry, 3 žloutky, rozehřáté vlažné máslo, špetku soli, citronovou
položíme na cop ze tří pramenů a konce založíme pod vánočku Vánočku potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme celými
Takto připravenou Vánočku přikryjeme utěrkou a dáme Nakonec vánočku potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme
Poté rozdělíme na tolik částí, z kolika chceme vánočku
Zapletenou vánočku potřeme bílkem, posypeme mandlemi Návod na pletení vánočky ze šesti pramenů: Označíme
Je výborná, peču ji už od roku 2017. Skvělá!!!