Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
kastrůlek a v páře vyšleháme cukr krupice, heru, mléko, med Hotové řezy dáme zchladnout do lednice a podáváme nejlépe
Rozpustíme cukr, přidáme med, máslo a vodu. Necháme uležet a krájíme na řezy.
Vejce si ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a mouku s kakaem a práškem do pečiva, nalijeme na plech
Příprava korpusu: Mouku prosejeme na vál. ostatní suroviny kromě jedlé sody svaříme ve vodní lázni. Jedlou
Kinder mléčný řez dáme do lednice vychladit. Kinder mléčný řez nakrájíme a můžeme se do něj pustit
Na vrchní plát těsta dejte pečící papír, řezy zatižte