Prémiový obsah
★★★
16.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Mléko svaříme s cukrem. Přidáme mleté ořechy a necháme přejít varem. Po vychladnutí přidáme piškotovou
Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na piškoty do špičky hodinu ztuhnout a poté posypeme kakaem nebo ozdobíme čokoládovou
Dáme je do chladna ztuhnout a pak je namáčíme v čokoládové Do špičky můžeme zapíchnou oříšek dle chuti.
Kosti povaříme půl hodiny, poté přidáme maso, cibuli na půlky osmaženou na másle, zeleninu, koření a
víno a vypracujeme tužší hmotu, z ní tvarujeme menší špičky vodní lázni rozpustíme nalámanou hořkou čokoládu, špičky
Maso si naškrábeme nožem, dáme do misky, přidáme žloutek, kůru, hořčici. Dle chuti potom přidáme worcester
Na čokoládový krém rozmícháme ve smetaně žloutky, cukr Krouživým pohybem naneseme čokoládový krém kolem likérového
větší trubičkou a nastříkejte na piškoty do tvaru špičky Potom namáčejte v čokoládové polevě a nechte opět ztuhnout
Z hmoty uždibujeme kousíčky a upravíme je do špičky Čokoládové špičky jsou moc dobrým sladkým pohoštěním
Do této hmoty dáme kuřecí špičky a pořádně promícháme Druhý den dáme špičky i se směsí doprostřed plechu
Příprava těsta: Mouku smícháme s cukrem a máslem, poté přidáme ořechy a zbytek surovin. Vypracujeme hladké
Zchladlou hmotu naplňte do zdobícího sáčku a udělejte špičku Kousky nechte zchladnout a poté je smočte v rozehřáté čokoládové