Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Mangold zbavíme stonků, cibuli nakrájíme najemno, rozpustíme Poté přidáme nakrájený mangold, podlijeme vodou, až
Teplým krémem přelijeme horké buchtičky a ihned podáváme
Na vykynuté buchtičky kreslíme touto směsí kříž.
Mísu si vymažeme máslem a naskládáme buchtičky švem přidáme česnek, petrželku a promícháme, tímto máslem si buchtičky
Vršky buchtiček potřeme olejem a dáme do trouby. Buchtičky pečeme na 175 °C asi 20 minut.
orestujeme nakrájený česnek, chilli, přidáme nakrájený mangold Přidáme nahrubo natrhané listy mangoldu a zvonu restujeme
Mangold i houby si nakrájíme (mangold nahrubo, houby osmahneme šalotku asi 1 minutku doměkka, poté přidáme mangold
Mangold očistíme, kořen odřízneme a jednotlivé listy
Nakrájenou šalotku s česnekem orestujeme na másle, přidáme mangold
je na plech vymazaný máslem a samotné buchtičky také Pečeme v troubě na 60 stupňů 20 min, aby buchtičky
Z vykynutého těsta vyhazujeme buchtičky zhruba jako Těsto plníme ořechovou náplní a buchtičky skládáme