Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Smetanu vyšleháme dotuha, dort. náplň (případně pudink Pak dort posypeme cukrem a potřeme zbytkem náplně.
Dort vytáhneme z lednice a posypeme nakrájenými broskvemi
Sušenky rozrtíme a rozmixujeme. Máslo rozpustíme v hrnci a přidáme k sušenkám. Smícháme a směsí vyložíme
Broskve umyjte, vyčistěte, nakrájejte a rozmačkejte spolu s cukrem, vodou a citronovou šťávou. Nalijte
Broskve omyjeme, nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme ovocný sirup, špetku
Mouku, tuk, moučkový a vanilkový cukr, žloutek a nastrouhanou citrónovou kůru zpracujeme na těsto, které
Broskve omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme, odpeckujeme a nakrájíme je na malé kousky. Žloutky,
Neprve vodu svaříme s cukrem, broskve omyjeme, oloupeme a rozkrojíme na půlky. Broskve vypeckujeme a
Sklenice a víčka umyjeme. Zralé tvrdší broskve důkladně omyjeme ve vodě. Zbavíme pecek. Nakrájené broskve
V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Na plech nalijeme půlku připraveného těsto. Opatrně naneseme