Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hotový jogurt skladujeme v lednici. podáváním ho můžeme promíchat s kousky ovoce a smíchat s ovocným
talíře a doprostřed dáme několik lžiček libovolného jogurtu
přidáme nakrájený banán, rozdělíme do misek, přidáme jogurt
Droždí dáme do vlažné vody, přidáme mouku a necháme vzejít kvásek. Ten poté přidáme do mísy do které
Poté vykrájíme skleničkou těsto a vytvarujeme vdolky plech s pečícím papírem a vysypaným moukou klademe vdolky
Bochánky trochu roztáhněte prsty na vdolek a vhazujte Lehce zchladlé vdolky potřete povidly, ozdobte tvarohem