Prémiový obsah
★★★
10.6K čtenářů
45 m
Patrik Kőlbl
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Troubu předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení necháme chlebíček zcela vychladnout a nakrájíme
Těsto nalijeme do vymazané formy na chlebíček a pečeme Hotový chlebíček potřeme čokoládovou polevou.
Máslo, žloutky a cukry ušleháme do pěny, přidáme mouku a sníh z bílků. Poté ještě přidáme rozinky a kandované
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček Do skelniček vrstvíme střídavě podrcený chlebíček a
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky