Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Slávky očistíme a namočíme na 15 minut do studené vody Přidáme slávky a vaříme asi 5 minut.
Slávky očistěte a namočte do vody tak na 15 minut, Slávky přeceďte, ještě krátce propláchněte, protože
, přidáme slávky. Slávky, které se během vaření neotevřou vyhodíme a
, přidáme slávky. Slávky, které se během vaření neotevřou vyhodíme a
chvíli přidáme mušle a kousky ryby a zalijeme bílým vínem
Slávky očistěte a namočte do vody tak na 15 minut, Slávky přeceďte, ještě krátce propláchněte, protože
Slávky omyjeme a očistíme kartáčkem. Ty slávky, které zůstanou otevřené, vyhodíme.
Slávky propláchněte v misce s vodou. Zalijte vínem, přidejte sůl a pepř, vložte slávky,
Slávky očistíme a zhruba na 15 minut namočíme do vody Slávky na víně ihned podáváme.