Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Zelené fazolové lusky spaříme ve vroucí vodě společně Zakápneme limetkovou šťávou Podle chuti fazolkový salát
smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
Salát omyjeme, natrháme, fazole slijeme a propláchneme , přidáme do mísy k salátu.
míse si smícháme olej, ocet, sůl, pepř a polijeme salát Servírujeme na ledovém salátu.
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
Zelené fazolové lusky, omyjeme, uvaříme v osolené vodě Zakapeme trochou olivového oleje a salát posypeme nasekanou
Na rozpáleném oleji orestujeme krevety s česnekem, Připravený salát zalijeme zálivkou s horké vody, 30
Do mísy vložíme salát, nakrájenou zeleninu, zakápneme Salát podáváme s opečenými krevetami.
Krevety omyjeme a osušíme. V pánvi rozehřejeme máslo a krevety rychle orestujeme