Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
připravených skleniček dáme pár kostek ledu a nalijeme koktejl
Sklenici si vychladíme, naplníme koktejlem a ozdobíme
Smetanu s džusem, ledem a rumem dáme do shakeru a promícháme. Nalijeme do sklenice a přidáme kousky pomeranče
Lehce zamícháme a pomerančový koktejl nalijeme přes Pomerančový koktejl ozdobíme plátkem pomeranče.
Jahody očistíme a opereme pod tekoucí vodou. Jahody vložíme do misky společně s cukrem a ponorným mixérem
Do nízkého whiskové skleničky dáme pár kostek ledu a poté nalíváme odměřené množství alkoholu. Okraj
Šťávu a kůru z limetek dáme do mísy, zalijeme 300 ml vody a necháme v lednici stát přes noc. Cukr, vanilkový
Do šejkru dáme led, pálenku, griotku a 1 lžíci citronové šťávy. Přidáme colu a pořádně protřepeme a
Okurku nakrájíme na malé kostky. Do sklenice dáme vodku a zalijeme likérem a sirupem. Přidáme okurku
Sektovou sklenku naplníme do čtvrtiny drceným ledem, přidáme malou kostku cukru, zakapeme ji angosturou