Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Sáčky s čajem přelijeme vroucí vodou, přikryjeme a necháme 10 minut odstát. Pak sáčky vytáhneme, přilijeme
Do šejkru naplněného ledem nalijeme všechny ingredience a protřepeme. Přes sítko slijeme do koktejlky
Na led v šejkru nalijeme předepsané suroviny. Protřepeme a servírujeme v koktejlové sklence.
Do šejkru naplněného ledem nalijeme sirup s džusy a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a doplníme
Uvedené suroviny promícháme v šejkru a slijeme do tumbleru s ledem.
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče
Do velké sklenice vložíme 4 kostky ledu, přidáme sirupy, citronovou šťávu a dolijeme colou. Vložíme brčko
Pomerančový džus, citronovou šťávu a Angosturu protřepeme s několika kostkami ledu v šejkru. Přes sítko
V šejkru s ledem promícháme předepsané suroviny a slijeme do koktejlové sklenice.