4.1K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Banán, jahodu, jogurt, med a vločky rozmixujeme dohladka
Meduňku necháme při pokojové teplotě asi dvě hodiny
Přimícháme namleté mandle, meduňku a nastrouhanou kůru
Do nízkého whiskové skleničky dáme pár kostek ledu a poté nalíváme odměřené množství alkoholu. Okraj
Jahody očistíme a opereme pod tekoucí vodou. Jahody vložíme do misky společně s cukrem a ponorným
Do šejkru dáme led, pálenku, griotku a 1 lžíci citronové šťávy. Přidáme colu a pořádně protřepeme a
Šťávu a kůru z limetek dáme do mísy, zalijeme 300 ml vody a necháme v lednici stát přes noc. Cukr, vanilkový
Okurku nakrájíme na malé kostky. Do sklenice dáme vodku a zalijeme likérem a sirupem. Přidáme okurku