Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
10 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Do šejkru naplněného ledem nalijeme všechny ingredience a protřepeme. Přes sítko slijeme do koktejlky
Na led v šejkru nalijeme předepsané suroviny. Protřepeme a servírujeme v koktejlové sklence.
Do šejkru naplněného ledem nalijeme sirup s džusy a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a doplníme
Uvedené suroviny promícháme v šejkru a slijeme do tumbleru s ledem.
Do velké sklenice vložíme 4 kostky ledu, přidáme sirupy, citronovou šťávu a dolijeme colou. Vložíme brčko
Pomerančový džus, citronovou šťávu a Angosturu protřepeme s několika kostkami ledu v šejkru. Přes sítko
V šejkru s ledem promícháme předepsané suroviny a slijeme do koktejlové sklenice.
Sáčky s čajem přelijeme vroucí vodou, přikryjeme a necháme 10 minut odstát. Pak sáčky vytáhneme, přilijeme
Do šejkru vložíme 2 kostky ledu, nalijeme džusy a malinový sirup. Protřepeme a přecedíme do tumbleru
V šejkru s ledem protřepeme předepsané ingredience. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem
Sklenici naplníme do poloviny ledem. Do vychlazené míchací sklenice nalijeme předepsané suroviny kromě
Šejkr naplníme do poloviny kostkami ledu, přidáme ovocné džusy a pořádně protřepeme. Nalijeme do vysoké
Je strašně dobrej! Moc!
za chvilku si tento nápoj vyrobím ;-)