7.7K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kostky. Mátu omyjeme, osušíme a otrháme lístky
Podle chuti můžeme uvařené čatní ještě dokyselit octem Uvařené čatní posypeme jemně nasekanou petrželovou
Rajčata a jablka nakrájíme nahrubo. Rajčata, cibuli a sůl 20 minut pomalu vaříme. Přidáme rozinky, cukr
cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Obojí vložíme
Ananasové čatní vaříme asi 20 - 30 minut na mírném Sklenice naplníme ananasovým čatní a řádně uzavřeme
Smícháme všechny suroviny, kousky jablek a v hrnci přivedeme k varu. Ztlumíme a vaříme asi 40 minut.
Rajčata omyjeme, do kříže nařízneme a spaříme vroucí vodou. Necháme je vychladnout, oloupeme je a dužinu
Troubu předehřejeme na 240 °C, ostrým nožem seřízneme vrchní část ananasu s listy a plátek silný asi