Prémiový obsah
★★★
76.1K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
V rendlíku si smícháme všechny suroviny na marinádu P ak kuře začneme potírat marinádou a dopékáme ještě
Nakonec vmícháme med a chilli. vytvoříme tekutou marinádu , do které naložíme kuře před grilováním.
Pak zapékací misku s kuřetem i marinádou vložíme do Během pečení kuře průběžně potíráme marinádou.
Pak nařízneme na prsíčkách mřížky, naložíme je do marinády stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou
Pak nařízneme na prsíčkách mřížky, naložíme je do marinády stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou
Rozporcované kuře se vloží do omáčky a nechá se marinovat
Nejdříve si připravíme marinádu. Dáme je do marinády a necháme v lednici odpočinout
Všechny suroviny dáme do misky a důkladně promícháme. Maso (nejlépe kuřecí) kořenící směsí posypeme a