Prémiový obsah
★★★★
107.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování Grilované maso na bylinkách Grilování se těší své oblibě
Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme
Limetky zbavíme kůry a dužinu nakrájíme nadrobno. Feferonky očistíme a nasekáme najemno. Olej podle
Piškoty umeleme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hmotu, kterou necháme v lednici ztuhnout. Pak
Vajíčka promačkáme, přidáme nadrobno nakrájené tyčinky, přidáme koření, majonézu a nakrájenou nebo nastrouhanou
Vejce uvaříme natvrdo, rozkrojíme, vyjmeme žloutky a utřeme je s majonézou, solí, kyselou okurkou, paprikou
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme nadrobno nakrájený párek, maso
Eidam vložíme do mikrotenového sáčku, který zavážeme, aby se do něj nedostala voda a ve vroucí vodě jej