Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Omytého králíka rozdělíme na porce a osolíme, opepříme pekáčku zakápneme olejem, přidáme máslo, cibulky, mrkev
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Mrkev oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Králičí stehna omyjeme a dáme do pekáčku k mrkvi a
Králíka omyjeme, naporcujeme a dáme do pekáčku.
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Králičí maso nakrájíme na menší kousky. Na pánvi na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu.
Králíka ochutíme pepřem, solí a dáme do pekáče. Nakrájíme slaninu, česnek, cibuli a přidáme ke králíkovi
Na sádle opražíme očištěnou, nakrájenou mrkev, přidáme zelený hrášek, vykostěného a na kousky nakrájeného králíka
Do studené vody dáme vařit oprané a očištěné maso, chceme-li mít polévku silnější, vložíme také maso