Prémiový obsah
★★★
12.6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným Nakonec králíka posypeme strouhanou nivou a pod pokličkou
Sýr, smetanu, sůl rozmixujeme, houby nakrájíme a pokapeme citronem. Poté podusíme, přidáme petrželku,
Máslo rozpustíme, přidáme ostatní koření a důkladně promícháme. Poté naložíme maso a necháme minimálně
Králíka naporcujeme, osolíme a dáme na pekáč. Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kolečka a nasypeme na králíka
Opláchneme staženého králíka, osušíme a rozdělíme na Vložíme králíka na nahřátou mísu a necháme na teple
Maso osolíme a na pánvi rozškvaříme na kousky nakrájenou slaninu. Přidáme maso, nakrájenou cibuli, mrkev