6.4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli nahrubo, rozmarýn, česnek a citrony
Přidáme olivy a nasekané lístky z jedné snítky rozmarýnu
Nakonec přisypeme čočku, olivy a zastříkneme citronovou
Přidáme citron na plátky, olivy, dochutíme solí a pepřem
této směsi necháme 24 hodiny marinovat naporcovaného králíka Přidáme česnek, rajčatový protlak a olivy, vše osolíme
Osolené kousky králíka osmahneme na oleji, přidáme Potom přidáme oloupaná nakrájená rajčata, nakrájené olivy
Podáváme s klínky citronu a například bramborovým salátem
Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku
Králíka na medu a olivách vložíme do trouby vyhřáté Králík na medu a olivách nejlépe chutná s podušenou