Prémiový obsah
★★★
31.5K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Omytého a osušeného králíka potřeme za všech stran Během pečení podléváme vodou a přeléváme vypečenou
Totéž můžete udělat i s bůčkem. Králíka osolte, opepřete a lehce ho otiskněte v mouce
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Maso prošpikujeme bůčkem. nasolíme a zakápneme vínem do pekáčku a zasypeme nakrájenou cibulí a zbytkem bůčku
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem
v řeznictví kupte vyšší kus bůčku ideálně s kůží. Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Vepřový bůček omyjeme, osušíme a kůži nařízněte na Bůček vložíme do pekáče kůží dolů a pečeme při 180°
V míse smícháme olej s nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem. Přidáme kečup, ocet a med. Množství
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Bůček otočte kůží nahoru, do pekáče přidejte jablka Bůček podávejte společně s glazé.
Proč neotisknete recept na králíka na černo podle Haliny ? Ten byl vařený a k tomu knedle a povidlová omáčka. Jarmila.
Dobrý den, tento recept neznáme, ale budeme velmi rádi, když nám ho pošlete.