Prémiový obsah
★★★★
21.7K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Králíka a vepřový bůček dáme do hrnce s olejem a cibulí Maso naporcujeme, králíka zvlášť a vepřový bůček také
Králíka dobře omyjeme, osušíme a osolíme. Po 40 minutách pečení je přidáme do pekáčku ke králíkovi
Totéž můžete udělat i s bůčkem. Králíka osolte, opepřete a lehce ho otiskněte v mouce
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Bůček omyjeme, osušíme a uprostřed nařízneme, aby vznikla nití nebo upevníme špejlemi tak, aby nádivka během pečení
Králíka naporcujeme a dáme na pekáč. Touto směsí polijeme králíka a necháme několik hodin
Kůži na bůčku nařežeme na mřížku. Během pečení podléváme a poléváme i bůček, aby byla
Bůček omyjeme a osušíme. Pečeme na 170 stupňů do měkka, během pečení podléváme
Bůček nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Přidáme bůček kůží dolů, snítky rozmarýnu a vše podlijeme